work
shop

workshop

Snow Lion Sports organiseert workshops ‘je eigen ski bouwen’ voor maximaal twee deelnemers. Wij houden de workshops klein zodat wij je de volle aandacht kunnen geven. Wij willen natuurlijk dat jij naar huis gaat met een mooi paar ski’s!

In de werkplaats begeleiden wij jou om je ski’s te maken. Wij laten je precies zien hoe de ski wordt opgebouwd. De bamboe ski kern wordt vooraf CNC gefreesd, de rest is aan jou! Bij de bouw van je ski’s komt veel handwerk kijken. Je moet je het niet erg vinden om je handen uit de mouwen te steken.

De workshop bestaat uit twee avonden voorbereiden + één dag voor het opleggen, persen, uitzagen en schoonmaken van de ski’s. Dit gedeelte plannen wij meestal op een maandag. De afwerking – schuren en aflakken – kan goed thuis worden gedaan. Natuurlijk kan dit ook in onze studio in Gouda (Zuid-Holland).

Een goede tuning van de ski’s is vinden wij heel belangrijk. Wij verzorgen de eerste skiservice met een slijpbeurt met de gewenste scherpte en structuur + infrarood waxbeurt.

Volg een workshop ‘ski’s bouwen’ en leer alles over het maken van ski’s!

workshop details

  • 2 avonden voorbereiden
  • 1 volle dag samenstellen
  • 1 avond afwerken
  • 1 skiservice met tuning